Anerkjennelse fra sjefen

Jeg la oppsigelsen på bordet, og gikk ned for å spise middag med resten.

Jeg la oppsigelsen på rommet, og gikk ned til middag med kollegaene. Kjente en lettelse når jeg gikk ned trappen, og hadde ingen forventninger til kvelden.Jeg var ferdig. 

Jeg observerte kollegaene i ledergruppen. Han ene var morsom, den andre ertet, og vi lo. Vi var tross alt blitt en sammensveiset gjeng som jobbet hardt, i en vanskelig tid. 

Sjefen tok meg til siden for å si at han var imponert over meg, med lite ressurser, og likevel hadde landet omstillingsprosessen, raskt. 

Oppsigelsen gikk i søpla. Jeg tenkte på hver og en av mine kollegaer, på hva som var viktig for dem, og hvordan de kommuniserte, og hvordan våre ulikheter hadde blitt vår styrke som team. 

Dagen etter landet vi neste års fokus, jeg hadde endret min kommunikasjonsform i forhold til hver enkelt. Jeg var trygg på at min leder så meg, som en viktig del av teamet, og kjente at min rolle, var viktig for helheten. 

Leder, hvordan tar du vare på teamet, og hver og en? Henter du de inn igjen, når de blir utrygge, eller lar du de være, uten å vise sitt potensiale? 

Er dere forpliktet som et team, eller er det de sterkeste enkeltindivider eller fagområder som rår?

Jeg jobber med å få ledere eller organisasjoner til å lage seg en større flytsone og sprenge komfortsonen i sitt daglige arbeid. Det å finne potensialet, jobbe med hindringene og komme til neste nivå, og innarbeide nye vaner for bedre standard, er hardt arbeid.

Ta kontakt!

Du vet du vil og du vet at du vil ha hjelp. Du er villig til å gjøre jobben og gleder deg til prosessen. Jeg er din coach og din guide på veien.

Er veien videre i din karriere noe du tenker mye på? Du har kanskje i en periode følt på en bråbrems og usikre tider?

Ta tak, gjør noe med det du kan! Delta på nettkurs, og bli motivert til å sette i gang.

Få tips til hvordan du kan bruke LinkedIn:

  • som salgskanal 
  • til å skape nettverk
  • til få nye kunder kunder
  • som kanal for å fronte ditt budskap og være en stemme i businessverden