Samarbeidspartnere

Mona Elise Kotte-Eriksen

Rådgiver og Mentor innen marked og kommunikasjons ledelse

Mona Elise Kotte-Eriksen har lang erfaring som engasjert og kommersiell leder innen markedskommunikasjon og merkevarebygging. Hun har 24 års ledererfaring fra store retailkjeder, hvor hun også har sittet i toppledergrupper. Hun har lang erfaring i å bygge opp in-house miljøer med fokus på rett kompetanse i forhold til dagens behov. Hun har jobbet med endringsprosesser og vært ansvarlig for rekrutteringsprosesser, og vet hva hun ser etter i en god kandidat.

Hun har en bachelor i Markedskommunikasjon og ledelse fra BI, og tatt ulike lederkurs innen ledelse og Coaching i regi av IKEA intn. 

Mona har etter mange år hoppet av en fast lederjobb i Kid Interiør, ett av Norges mest lønnsomme retail selskaper, for å forfølge drømmen sin om å jobbe med potensialarbeid. I mars i år inngikk Mona samarbeide med Potensialbygger for å jobbe med utvikling og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på organisasjonsnivå. Hun har et stort engasjement i å få frem det beste i hver enkelt, er en god samtalepartner og veileder innen kommunikasjon og merkevarebygging, om det er for enkeltpersoner eller bedrifter.

KONTAKT:

+47 916 31 478

mkotteeriksen@gmail.com


Gyrid Beck Solberg

Mentaltrener/foredragsholder

Gyrid Beck Solberg har jobbet med ungdom som ikke helt passer inn i A4 boksen i mange år, hun har jobbet 13 år som mental trener på Toppidrettsgymnaset i Telemark.

Hun har tatt en etterutdanning i coaching, team og kommunikasjon. Har trenerutdannelse i håndball, og har også jobbet med å utdanne andre til å bli håndballtrenere.

Gyrid har holdt foredrag om motivasjon og mentaltrening i over 20 år, begynte først for håndballag som hun trente, og ble etterhvert brukt «overalt».

I 2013 sa hun opp alle andre jobber, og jobber nå rundt i hele Norge og holder foredraget «det er meg det kommer an på». Dette er en filosofi hun har vokst opp med, og som virkelig sitter i ryggraden hennes. 

Hennes mål er at folk virkelig tar ansvar for sin egen hverdag, sine egne resultater og sin egen utvikling, og det å tørre å sette seg mål. Det å ta seg selv i å være bra, er også noe hun jobber hardt for at folk skal skjønne. 

KONTAKT:

+47 938 09 991

gyrid@gyridbecksolberg.no

www.gyrid.no